Pashabiceps apeluje na Valve: „Umožněte sledovat dema top hráčů v režimu Premier“

  • 11. 09. 2024 13:00
Zdroj titulní fotografie: ESL

Legendární polský hráč Jaroslaw „Pashabiceps“ Jarzabkowski oslovil vývojáře Valve přes X s žádostí, aby do režimu Premier přidali možnost sledovat záznamy zápasů nejlepších hráčů. Podle Pashy by to umožnilo mladým a nadějným hráčům zlepšit své dovednosti sledováním akcí těch nejsilnějších.

Každý chce být nejlepší, a aby byl nejlepší, musí sledovat ty nejlepší hráče!“ napsal Pashabiceps a vyzval vývojáře, aby tuto funkci přidali v příští aktualizaci hry.

Pashabiceps tímto otevřel problém, který již dlouho trápí mnoho fanoušků CS. V režimu Premier jsou hráči s vysokým hodnocením, ale jak hráči poznamenali, velká část z nich používá nové účty a podvádí, aby dosáhli úspěchu. Ne všichni tito hráči podvádějí, ale mnoho z nich čelí podezření ze strany komunity.

Hráči aktivně komentovali Pashův apel na sociálních sítích a zdůrazňovali důležitost tohoto problému:

  • SKIN.CLUB: „Ti mladí talenty musí být extrémně dobří, také bych rád viděl jejich dema!
  • Joe Walters: „Jo, rád bych viděl, jaký typ aimlocku/wallhacku používají.
  • SerJPEG.eth: „Prosím, umožněte nám zobrazit profily těchto hráčů. Valve by mělo mít vlastní systém statistik, jako má Leetify.
  • GilsTheKing: „Říká to proto, aby lidé viděli a otevřeli oči, jak velký problém s podváděním je.

Tyto komentáře potvrzují, že mnoho hráčů přijde do kontaktu s hráči, kteří podvádějí, zejména v režimu Premier, kde nové účty s podezřele vysokým hodnocením často obchází anti-cheat.

Pashabiceps vyjádřil naději, že Valve jeho žádost vyslyší a přidá funkci sledování zápasů v režimu Premier. To by nejen pomohlo komunitě zlepšit se, ale mohlo by to být i krokem k řešení problému s podváděním, protože větší transparentnost by umožnila identifikovat podezřelé účty a akce hráčů.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.