PGL čelí palbě kritiky kvůli rozdílné obnovovací frekvenci monitorů napříč regiony RMR

  • 27. 02. 2024 11:00
Zdroj titulní fotografie: PGL

Organizátor esportových turnajů PGL se dostal pod palbu kritiky poté, co vzešlo najevo, že používá různé obnovovacích frekvencí monitorů napříč regiony RMR.

Podle zpráv jsou asijské turnaje RMR provozovány na 500Hz monitorech, zatímco evropské turnaje RMR pouze na 360Hz monitorech. Americký turnaj RMR dokonce používá standardnější 240Hz monitory. Tento rozdíl vyvolává obavy o férovost soutěže a spravedlivosti pro hráče z různých regionů.

Není to poprvé, co byla společnost PGL při organizaci velkých turnajů kritizována. Hráči si již v minulosti stěžovali na nevyhovující tréninkové podmínky, povinné návleky na boty a nevhodně nastavené herní stoly. Tyto problémy spolu s nedávnou nekonzistencí v obnovovacích frekvencích monitorů vytvořily obraz organizace bojující o udržení konzistentních standardů pro své prestižní události.

Rozhodnutí používat v různých regionech různé obnovovací frekvence monitorů je obzvláště podivné, protože potenciálně dává hráčům z určitých regionů výhodu. Vyšší obnovovací frekvence znamená plynulejší vizuální podání a potenciálně nižší vstupní latenci, což může být důležitým faktorem ve hře s rychlým tempem jako CS2.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.