První odpovědi od Valve! Zklamání? Šílenství kolem Source 2 pokračuje

  • 17. 03. 2023 11:00
Zdroj titulní fotografie: Youtube @3kliksphilip

Čím více vyplouvá indícií ohledně pravděpodobného přechodu dosavadního titulu na Source 2 engine, a jak vás informujeme o detailech i v předchozím článku, tím více vzniká šílenství a chaosu po sociálních sítích, a to jak ve formě vyhroceného humoru, tak i ve formě hoaxu.

Valve si toho je vědom a začal tak patrně i reagovat, tím však způsobuje ještě větší hype než dosud panoval, a to už jen z toho důvodu, že působí tajemně o to víc. První oficiální reakce poslední doby se sociální sítě dočkaly skrz klip od Twitterového účtu @ESLCS, kdy se během přestávky oficiálního vysílání dostalo na téma ohledně Source 2, zcela však satiristicky pojato.

Na tom by nebylo nic tak neobvyklého. Fanoušci si aktivity oficiálního účtu na Twitteru však všimli a začali jej provokovat o to víc. Tím jsme se den na to dočkali další oficiální reakce, obsah odpovědi nám opět však příliš nic moc nedal a berou to ve stejném proudu, jako komunita samotná.

Znamená to čím dál bližší příchod tak dlouho očekávaného Source 2 updatu, anebo si s námi vývojáři jen tak hrají? K celé aféře se na svém Instagramu vyjádřila i ukrajinká legenda, Oleksandr "s1mple" Kostyliev:

"Neexistuje žádný Source 2 (zatím) a vývojáři [Valve] nikomu nedali přístup do bety. To vše byla jen návnada od profesionálních hráčů a streamerů."

Kde je pravda bychom se mohli v momentální době dohadovat donekonečna, co je však skoro jisté, opravdu se na něčem velkém pracuje. Aktivitu vývojářů však potvrzují i relativně důvěryhodné zdroje, kdy například známý dataminer @GabeFollower včera pozdě večer poukázal na další pravděpodobné zajímavé změny v zákulisí.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.