Jedna z nejnovějších map v CS2 má závažný problém

  • 09. 07. 2024 11:00
Zdroj titulní fotografie: Steam Workshop

Dne 25. června dostal Counter-Strike 2 aktualizaci s několika novými mapami pro různé herní režimy, včetně map Assembly a Memento pro Wingman. Ukázalo se však, že jedna z nových map má vážný problém.

Hráč pod přezdívkou theRealFakez sdílel 7. července na subedditu CS2 klip, na kterém je vidět, jak je v Mementu prostřelen zdí. Hráč byl pochopitelně frustrovaný a chtěl vědět, jak je to proboha možné.

CS2'd I guess...
byu/theRealFakez inGlobalOffensive

Na první pohled se může zdát, že jde o jeden z chybných momentů, kdy je výstřel rychlejší než animace hráče. Pravda je však jinde. theRealFakez po skončení zápasu zkontroloval demo a ukázalo se, že mapě Memento na několika místech chybí kolizní síť.

V ukázkovém videu můžeme vidět nepřítele, jak střílí skrz texturu zdi. I když je textura viditelná a blokuje výhled, neodpovídá síti prostředí, což znamená, že kulky mohou projít skrz. Přesně to se stalo theRealFakezovi, jehož nepřítel pokračoval ve střelbě skrz zeď a zasáhl streamera do hlavy.

Vzhledem k tomu, že CS2 je sužován problémy, není tento problém nijak překvapivý, vzhledem k tomu, že se jedná o mapu vytvořenou komunitou, která se objevuje v režimu Wingman. Pravděpodobně jde o chybu hráče, který ji vytvořil, a měla by být snadno opravitelná.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.