„Proč tleskat, když pouze přetáhli složku s mapama,“ hlásí jeden z hráčů po vydání kýžené aktualizace

  • 26. 06. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: Valve

Valve po nekonečné řadě spekulací konečně přišlo s kýženou aktualizací, na kterou všichni tak dlouho čekali. I přes překvapivou aktualizaci však hráči zuří poté, co očekávali novou operaci.

Po vydání nejnovější aktualizace hráči na sociálních sítích peskovali Valve za absenci nové operace:

Yay komunitní mapy, které si lidé zahrají pár dní a pak se na ně zapomene,“ napsal jeden z naštvaných hráčů na X.

Proč bych měl tleskat jako lachtan, protože pouze přetáhli složku s několika komunitními mapami uvnitř?“ ptal se další na Redditu.

Zatímco některé hráče aktualizace pobouřila, jiní byli rozumnější. Poukazovali na to, že jejich zklamání není způsobeno čistě nedostatkem operace, ale nedostatkem úsilí, které Valve do CS2 vkládá.

Skutečným důvodem, proč jsou lidé naštvaní, je to, že tato hra je v podstatě rok venku, stále jí chybí většina obsahu z CS:GO a zároveň je horší téměř ve všech možných ukazatelích kromě grafiky, která navíc přichází s obrovskou ztrátou výkonu. Skutečnou otázkou je, co celou tu dobu dělali,“ napsal jeden z hráčů na Reddit a dokonale tak vystihl náladu komunity.

Je těžké s nimi nesouhlasit. Hra je venku od září 2023 a se stejnými problémy se potýká už několik měsíců. Ztráta výkonu, cheateři a absence pořádných komunitních serverů jsou jen některé z problémů hry.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.