Proč v LCK neuvidíte do konce týdne ani jeden zápas živě?

  • 01. 03. 2024 08:00
Zdroj: LoL Esports, Riot Games

Dnes vedení korejské ligy oznámilo, že se budou do konce týdne vysílat pouze zápasy, které se odehrály dopředu. Fanoušci přijdou o své vstupenky, ale peníze se jim vrátí. Diváci tak po DDOS útocích přijdou například o zajímavý souboj Gen.G a KT. Pokud by útoky přetrvávaly, tak hrozí, že nebudeme sledovat živě Gen.G vs. HLE ani Gen.G vs. T1.

Kde to začalo? V neděli se odehrála nejdelší BO3 série historie League of Legends, hráči Damwonu a DRX seděli ve studiu šest hodin, kvůli neustálým problémům s pingem. Další nedělní zápas musel být přednahrán a vysílal se v pondělí. Následovala pauza až do středy.

Ale ani ve středu LCK nedostala pokoj od DDOS útoků. Tentokrát problémy přišly v sérii T1 proti FearX, ale zápas byl nakonec dohrán. Ve čtvrtek 29.02 pak přišlo oznámení o tom, že dokonce týdne by neměl být ani jeden zápas streamován živě. LCK doufá, že se tak vyhne útokům a hráči nebudou muset hrát ve zhoršených podmínkách.

V LCK je aktuálně pouze jediný tým, který má jisté Play-offs a tím jsou T1, kteří už nemohou skončit hůře než šestí. Gen.G mají sice stejné skóre jako T1, ale mistři světa už odehráli oba zápasy proti sedmým FearX a tak už za ně spadnout nemohou.

Kometa začátku sezony, KDF dokázali spadnout ze skóre 5-3 na 5-6 a jsou tak až na posledním postupovém místě. Prohráli dvakrát s týmem Brion, který byl před zápasy s KDF na skóre 0-8. Dále pak postupové pozice drží KT, HLE a DK.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.