Profesionálové LCS se obávají, že nová šampionka Aurora je příliš silná

  • 27. 06. 2024 13:30

Profesionální hráči LCS měli možnost vyzkoušet si novou šampionku Auroru ještě před jejím oficiálním vydáním v patchi 14.14 v červenci. Již teď ji označují za velmi silnou a obtížně zvládnutelnou. Podle jejich slov proti tomuto championovi moc nejde hrát.

Několik profesionálů z LCS, včetně hráčů jako Bwipo, Jojopyun, Licorice, Isles, Vulcan, Meteos, Sniper a Impact, dostalo příležitost vyzkoušet si Auroru pod dohledem produktové vedoucí Lexi "Lexical" Gao. Ve videu zveřejněném 25. června na YouTube se shodli na tom, že Aurora je nejen zábavná, ale také obtížná na ovládnutí a velmi silná.

Auroryna ultimátní schopnost, která zůstává v boji a může vtáhnout všechny nepřátele do svého dosahu, byla přirovnána k Mordekaiserově ultimátce, ale s větším dopadem na týmové boje. Contractz ji nazval "cage match" s možností teleportace uvnitř jejího dosahu, což přidává další vrstvu složitosti.

Aurora má schopnosti, které jí poskytují rychlost pohybu, neviditelnost a poškození podle maximálního a chybějícího zdraví. Bwipo ji označil za velmi silnou v rukou zkušeného hráče, zejména kvůli množství užitečných schopností.

Meteos ji popsal jako "AP Ezreal… trochu hybrid Ezreal/Vayne," a Impact ji označil za "AP šampionku pro kiting". Hráči zjistili, že její kit je nejlepší pro kiting dovnitř a ven, což umožňuje bezpečné poškozování nepřátel a úniky.

Aurora bude pravděpodobně zabanována v téměř každém zápase, když bude poprvé uvedena na bojiště v červenci. To může ztížit učení jejích schopností a všech jejich prvků, které vedly k tomu, že ji LCS profesionálové označili za velmi silnou.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.