PSG Talon zničili FlyQuest a míří do vyřazovací fáze MSI 2024

  • 06. 05. 2024 14:40

V nedělním utkání na Mid-Season Invitational 2024 v League of Legends si tým PSG Talon zabezpečil místo ve vyřazovací fázi turnaje po suverénní výhře nad severoamerickým týmem FlyQuest. Toto vítězství znamená cestu na letiště pro FlyQuest a potvrzuje sílu týmu PSG Talon.

V jednom z nejdůležitějších zápasů Mid-Season Invitational 2024 si, po přesvědčivém vítězství nad týmem FlyQuest, PSG Talon z PCS zajistil postup do vyřazovací fáze turnaje. Tento úspěch znamená nejen postup PSG Talon, ale i konec nadějí pro Inspireda, Bwipa, Jensena, Massua a Busia v druhém největším turnaji roku.

Od úvodních minut prvního zápasu série PSG Talon ukázal taktickou převahu a schopnost přizpůsobit se na hřišti. Využíváním chyb FlyQuest v džungli, si tým z PCS rychle vybojoval kontrolu nad hrou a systematicky si vybudoval výhody, které pak efektivně využil v dalším průběhu hry. S přesným provedením teamfightů a promyšlenými makro tahy si PSG Talon vybudoval rozhodující náskok a určil tón celé série.

Ve druhém zápase pak hráči PSG Talon potvrdili svou dominanci, kdy od samého začátku diktovali tempo hry. Díky úspěšným playům kolem klíčových objectivů si rychle vybudovali gold lead, což FlyQuest přivedlo problémů, z nichž se již nedokázali vzpamatovat.

K dvacáté minutě hry měli PSG Talon již nezvratný náskok ve zlatě, byli na bodě, kde získali dračí soulu a vedli o 13 killů, což znamenalo poměrně jisté jejich vítězství a postup do další fáze MSI 2024.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.