Ropz: „Nelíbí se mi to, přechod na MR12 přinese o to více náhodných výsledků“

  • 27. 08. 2023 21:00
Zdroj titulní fotografie: dust2.us / ESL

V jedné z posledních CS2 aktualizací byla informátory odhalena změna formátu hodnocených zápasů, přičemž se dle všeho přejde z dosavadního MR15 na MR12. V praxi tak dojde ke snížení počtu kol potřebných k vítězství, konkrétně z 16 na 13. Legendární Robin "ropz" Kool, momentálně hrající za tým FaZe, sdílel se svými fanoušky na jednom ze svých streamů svůj názor, a myslí si, že se změna značně projeví na "náhodnějších" výsledcích turnajů.

Během jednoho z posledních streamů byl známý profesionál komunitou dotázán na svůj názor na tuto změnu. Řekl, že se mu to "také nelíbí", a domnívá se, že bude "ještě více náhodných (turnajových) výsledků". Zdůraznil také, že s příchodem případné změny budou mít pistolová kola mnohem větší význam.

S dvěma pistolkovými koly na svém kontě by měl tým teoreticky již na své straně šest kol, což znamená, že potřebuje pouze sedm dalších, aby pak mapu získal ve svůj prospěch. Týmy, které tak vynikají v pistolových kolech, by pak mohli mít značnou výhodu a mohlo by to do budoucna dosti zamíchat současnými kartami, s čímž by přišlo i větší množství zvratů, překvapení či náhodných výsledků.

Stejný systém již nějaký ten pátek funguje i ve hře VALORANT, i když v titulu od Riot Games to není tak jednoduché. Ekonomika a hratelnost fungují trochu jinak, zejména díky schopnostem agentů, takže postpistolová kola nejsou tak jednostranná jako v CS:GO.

Nutno však podotknout, že stále nebylo společností Valve nic takového potvrzeno a budeme si muset na odpovědi ještě nějakou tu dobu počkat. A jak to vidíte vy?

Ropz's opinion on MR12
by u/Souriah in GlobalOffensive

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.