S1mple a NiKo v jednom týmu? Dle všeho se chystá esportový megatransfer, který změní svět CS

  • 15. 09. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: HLTV

Podle britského analytika Richarda Lewise se Falcons vážně zajímají o podpis dvou z nejznámějších hvězd CS2 – Olexandra „s1mple“ Kostyleva a Nikoly „NiKo“ Kovace. Tito dva hráči jsou považováni za jedny z nejlepších v historii CS a jejich sjednocení v jednom týmu by mohlo být skutečnou senzací ve světě esportu.

Slyšel jsem šeptandu, že Falcons stále plánují získat s1mpla společně s NiKem. Jeden z vedoucích organizace to přirovnal k tomu, jako by Messi a Ronaldo hráli ve stejném fotbalovém týmu,“ sdílel Lewis ve svém YouTube podcastu.

S1mple už má zkušenosti s hraním za Falcons na hostování během turnaje BLAST Premier Spring Showdown 2024. Tento krok byl dočasným řešením poté, co NAVI v říjnu 2023 oznámili přestávku v jeho kariéře po prohře ve finále ESL Pro League Season 18, kde ukrajinský tým prohrál s MOUZ s výsledkem 0:3.

Zájem Falcons o podepsání s1mpla trvá, a to by mohlo být nejen skvělým sportovním, ale také finančním rozhodnutím pro NAVI. Prodej takové legendární osobnosti by mohl organizaci přinést miliony dolarů. Vzhledem k tomu, že částky za přestupy v esportu stále rostou, otázka ceny tohoto přechodu je stále aktuálnější.

Neméně zajímavé jsou informace o bosenské hvězdě NiKovi, který podle důvěryhodných zdrojů přestoupí k Falcons, přičemž přechod by měl proběhnout v lednu 2025. Přidání s1mpla k této dvojici by mohlo vytvořit jeden z nejsilnějších týmů ve světě CS a také přilákat ještě větší pozornost k Falcons.

Pokud jde o sportovní ambice Falcons, spojení s1mpla a NiKa by mohlo otevřít dveře k novým vítězstvím na mezinárodní scéně, protože oba hráči jsou nepopiratelnými lídry ve svých rolích.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.