Selfmade přestupuje do Arábie, tam si zahraje za tým Twisted Minds

  • 08. 05. 2024 20:00

Oskar "Selfmade" Boderek, známý polský jungler, odchází z Vitality.Bee a přidává se k týmu Twisted Minds v Arabian League. Tento krok přichází po jeho nedávném působení v LFL, kde jeho tým skončil čtvrtý a nekvalifikoval se na EMEA Masters.

Selfmade, bývalý hráč týmů jako Fnatic a SK Gaming, se snaží oživit svou kariéru v novém prostředí. Arabian League, která nedávno dosáhla vynikajících výsledků na EMEA Masters, se stává pro hráče stále atraktivnější díky vyrovnávání rozdílů mezi jednotlivými regionálními ligami.

V týmu Twisted Minds bude Selfmade jedinou novou posilou pro letní sezónu. Organizace, která skončila na čtvrtém místě v první polovině roku, se nyní snaží zlepšit své postavení a poprvé postoupit na EMEA Masters. Podle zdrojů se tým však nebude účastnit turnaje League of Legends na Esports World Cup.

Kádr Twisted Minds pro summer split zahrnuje kromě Selfmada další čtveřici hráčů: Nawaf "Wufo" Abdulaziz Alkhowaiter na top lane, Lee "MG" Ji-hoon na mid lane, Nawaf "Mimic" Al-Salem na bot lane a Bae "Sloth" Jung-sub jako support.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.