Selfmade prohrál při debutu v Arabské lize, Sawyor porazil favority

  • 24. 05. 2024 08:00

První týden Arabské ligy léto 2024 přinesl několik překvapení. Mezi nejvýraznější patřil debut Selfmada s týmem Twisted Minds a vítězství Sawyora s Fox Gaming proti favorizovanému týmu GnG Amazigh.

Selfmadův neúspěšný debut

Selfmade, debutoval s Twisted Minds, ale jeho tým podlehl Anubis Gaming po 35 minutách a 8 sekundách hry. Selfmade hrál Xin Zhaa a skončil s KDA 1/7/9 a 221 CS. Přestože Twisted Minds získali first blood, Anubis Gaming dominovali a zaslouženě vyhráli.

Ukázali se oba toplaneři, na jedné straně to byl Wufo, který hru končil se skóre 8/1/2 za Urgota. Na druhé straně však stálo ještě větší monstrum. ADC na Gankplankovi sice neměl nejlepší skóre, ale byl to právě on s největším vlivem na hru svého týmu

Sawyor zničil favorizované GnG Amazigh

Fox Gaming s Sawyorem na Viegovi dokázali po 37 minutách a 22 sekundách porazit favority z GnG Amazigh. Sawyor zazářil s KDA 5/1/8 a 263 CS, což přispělo k vítězství Fox Gaming. Výkon jeho spoluhráčů, zejména Smurfeho na Rumblovi, byl také klíčový.

Fox Gaming byli v tierlistech před sezonou spíše ve spodní části hodnocení. Zatímco sestava GnG s Neraminem, Juzuem nebo Knighterem měla být favorizována klidně na vítězství celé ligy. Je to první zápas, ale věříme, že Sawyor naváže se svou formou i v dalším zápase.

Výhru bral kromě Sawyora i Rames (Bývalý hráč Entropiq), kterému se s Nigma Galaxy Male podařilo porazit One More Esports a je tak také na děleném prvním místě.

První týden ukázal, že letošní sezóna bude plná napětí a překvapení. Samozřejmě přejeme Sawyorovi hodně štěstí v nadcházejících zápasech.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.