Serin a Ragner odmítli vyšší nabídky z TCL a GO tak dokončili sestavu

  • 21. 10. 2024 23:00

Turecký midlaner Serin a toplaner Ragner dostali nabídky s vyššími platy z turecké ligy, ale rozhodli se zůstat věrni své aktuální sestavě v GO. Tím pádem GO dokončili svůj roster pro nadcházející sezónu LFL, což naznačuje, že tým bude nadále pracovat s talenty, které už mají v sestavě, namísto velkých změn.

Serin a Ragner patří mezi vycházející hvězdy na scéně a jejich rozhodnutí zůstat v LFL ukazuje, že oba hráči mají v týmu silnou pozici. Ragner měl sice lukrativnější nabídky z turecké ligy, ale rozhodl se zůstat v GO, kde věří ve větší týmovou chemii a dlouhodobý potenciál. To je pro GO velká výhoda, protože stabilita v sestavě může vést k lepším výkonům v nadcházející sezóně.

Heretics, kteří byli s Serinem v kontaktu, se budou muset porozhlédnout po jiných talentech pro své budování týmu v LEC. Právě orientace na mladé hráče, kteří mají touhu se zlepšovat, zůstává jedním z hlavních cílů Heretics. Budoucnost týmu bude záležet na tom, jak se jim podaří najít nové talenty a posílit klíčové pozice pro mezinárodní úspěch.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.