SINNERS oznámili změny v sestavě: AJTT odchází, MoriiSko pokračuje ve zkušební době

  • 16. 06. 2024 17:30
Zdroj titulní fotografie: SINNERS

Před zahájením plánované přestávky se tým SINNERS oficiálně vyjádřil k aktuálním změnám v sestavě. Filip „AJTT“ Dolenský opouští tým, zatímco druhý hráč pokračuje v zkušební době.

CEO týmu, Moritz Straube, původně obhajoval experimentální změny v sestavě, přičemž se spekulovalo, že místo Adama „NEOFRAG“ Zouhara by měl odejít spíše Max „SHOCK“ Kvapil. SHOCK však nabral výbornou formu, což vede k jeho ponechání v sestavě. To však ale neplatí pro AJJTa, který od dnešního dne již není součástí základní pětice a dostává možnost prozkoumávat nové příležitosti.

Co se týče jeho nástupce, Josef „MoriiSko“ Maurenc nyní nadále pokračuje ve zkušební době. Je možné, že se během nebo po přestávce stane spolu s majkym trvalou součástí týmu. O žádných dalších kandidátech se totiž v posledních týdnech nemluvilo.

Po zaslouženém odpočinku by toto náročné období mělo vést k ustálení finální sestavy a zaměření na nové cíle. I když se SINNERS během zkoušení nových hráčů nedostali do ESL Pro League, stále mají naději na dosažení ještě většího cíle. Na začátku srpna se totiž uzavře Valve žebříček, který určí složení kvalifikace na Major.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.