Slovenská hvězda spatřena pod křídly OG! Podepíše s nimi kontrakt?

  • 11. 10. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: esportbet

Hráč Johnny Speeds, Olle „spooke“ Grundström, byl nedávno viděn v sestavě OG během tréninkových zápasů, přičemž dokonce odehrál oficiální zápas v CCT Season 2 Europe Series 14 proti Spirit Academy. Navíc byla v sestavě OG spatřena slovenská hvězda aktuálně hrající za UNiTY, Jakub „M1key” Krausko, který dle insidera solutioN00 podepíše s OG smlouvu. Včera však na oficiální zápas nastoupil jiný hráč.

Oba již zmiňovaní hráči jsou testováni na místo Brama „Nexius” Campany, který se k týmu připojil v prosinci 2023 a byl součástí aktivní sestavy. Po neúspěchu v uzavřených kvalifikacích se však zdá, že se tým rozhodl s ním rozloučit

spooke

Dne 9. září se William „draken” Sundin objevil na streamu Ludwiga „Luddie” Hallse a sdílel zasvěcené informace. Nejenže zmínil informace o poptávce hráčích, ale také odhalil zajímavý detail o spookeovi.

Podle drakena spooke momentálně trénuje s jiným týmem. Komentoval to takto:

spooke je teď hodně žádaný, jak by měl být. Je neuvěřitelně talentovaný. Uvidíme, jaké nabídky dostane a jak se cítí v týmu, se kterým právě trénuje.

M1key

Podle solutioN00 tým OG hrál 1. října tréninkové zápasy s Jakubem „M1key” Krauskem místo Nexiuse, ale doba jeho působení nebyla zveřejněna. Zmínil také, že M1key podepíše s OG smlouvu.

M1key momentálně hraje za UNiTY a úspěšně se s nimi kvalifikoval na Perfect World Shanghai Major 2024: European RMR. Zdá se však, že přestoupí do týmu, který RMR nestihne.

Pro OG to bude další příležitost posílit sestavu, protože minulé pokusy byly velmi slabé. Nedávné výkony týmu ovoce nepřináší a bez zlepšení nebude tato výměna poslední v této sestavě.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.