Spekulace jsou vyvráceny! Hvězdný STYKO oblékne dres ukrajinských Monte

  • 15. 05. 2024 11:25
Zdroj titulní fotografie: Monte

Monte po řadě spekulací oficiálně oznamuje podpis smlouvy se slovenskou hvězdou Martinem „STYKO“ Stykem. STYKO se tak vrací na velkou scénu po dvouletém působení v týmu Apeks, kde se prezentoval dobrou hrou a obětavostí. Zároveň se tímto vyvrací fanouškovské spekulace ohledně potenciálního STYKOva angažmá v SINNERS.

STYKO bude pokračovat ve svém úspěšném evropském tažení, kdy bude chtít zajisté navázat na své dosavadní úspěchy s Apeks. Již v roce 2018 měl tu čest hrát pod trenérem Serhijem „lmbt“ Bezhanovem v MOUZ, kde dosáhl skvělých výsledků a vyhrál hned několik turnajů – tímto se STYKO po 6 letech vrací pod jeho vedení. Jeho pozvání do Monte bylo založeno na víře v jeho schopnost pomoci týmu dosáhnout nových úspěchů.

V Monte se STYKO připojí k hráčům jako Woro2k, DemQQ a kRaSnaL, čímž tým získá silnou mezinárodní směsici s velkými ambicemi a potenciálem.

Tým si od STYKOvých zkušeností a vůdcovství hodně slibuje a jako klíčové faktory, které pomohou Monte v blízké budoucnosti dosáhnout nových výšin, uvádí jeho „tvrdou práci a motivaci talentovaného hráče“. MonteGang je tak nyní ještě silnější a připraven na nové výzvy a soutěže.

Szymon „kRaSnaL“ Mrozek
Sergiy „DemQQ“ Demchenko
Volodymyr „Woro2k“ Veletniuk
Ali „hAdji“ Haïnouss
Martin „STYKO“ Styk

Serhij „lmbt“ Bezhanov

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.