Spekulace se potvrzují! Americké EG opravdu posiluje dánská hvězda

  • 13. 04. 2023 10:00
Zdroj titulní fotografie: PGL

Předchozí neúspěchy americké organizace Evil Geniuses vedlo organizaci dělat převraty ve svém fungování a změny v soupisce se zdály nevyhnutelné.

Začalo se však spekulovat, kdo by do novodobé soustavy mohl zavítat. Nyní už je jasno. Nejpravděpodobnější kandidát, dánský talent Ismail "⁠refrezh⁠" Ali, nakonec do EG přece jen zavítá.

Bohaté zkušenosti, několik titulů... přichází spása EG?

Dán opustil aktivní roster německé organizace v únoru, kdy byl nahrazen Rasmusem "Zyphon" Nordfossem, který se vrátil ze své nečinnosti. V týmu Sprout plnil refrezh po určitou dobu roli IGL, ale později se vzdal této pozice a přiznal, že pro něj bylo obtížné ji zvládat, což nakonec vyeskalovalo k jeho odchodu z týmu.

Očekává se, že právě refrezh bude tím pravým kandidátem, který bude tvořit významnou část pro pokus o návrat mezi špičku, minimálně na scéně americké. I když jeho působení ve Sproutu nebylo nijak extra pozoruhodné, Dán přináší do Evil Geniuses bohaté zkušenosti z první ligy, jelikož byl členem týmu Heroic po dobu více než jednoho roku a může se pyšnit vítězství ESL Pro League Season 13.

Evil Geniuses budou mít dostatek času na začlenění refrezhe do sestavy, protože jejich další nejbližší potvrzenou akcí je IEM Dallas 2023, které začíná již 29. května. Zda však můžeme v praxi očekávat nějakou výraznou změnu EG ve výsledcích nejvyšších soutěží, toť otázkou.

Aktuální sestava Evil Geniuses:

Timothy "⁠autimatic⁠" Ta
Vincent "⁠Brehze⁠" Cayonte
Jerric "⁠wiz⁠" Jiang
Sanzhar "⁠neaLaN⁠" Iskhakov
Ismail "⁠refrezh⁠" Ali

Daniel "⁠Vorborg⁠" Vorborg (coach)

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.