„Stačí kernel driver a znalost aktuálních cheatů,“ poznamenal vývojář anti-cheatu Vanguard

  • 24. 05. 2024 16:30
Zdroj titulní fotografie: Dexerto

ThourCS2 nedávno zveřejnil na sociální síti X zajímavý dialog s GamerDoc, vedoucím analytikem anti-cheatové služby Vanguard, která chrání hru Valorant před cheatery. V rozhovoru se GamerDoc podělil o svůj názor na to, jak může hra Counter-Strike 2 bojovat proti podvádění. Tento příspěvek byl nyní z X odstraněn.

Podle GamerDoca nestačí k účinné prevenci podvádění používat data, umělou inteligenci nebo jiné chytré metody na uživatelské úrovni. Hlavním způsobem řešení problému je integrace kernel driveru, který systému umožní hloubkový přístup k operacím prováděným na počítači a pochopení skutečných metod, které moderní podvodníci používají.

Potřebují kernel driver a být v obraze, jaké jsou aktuální cheaty, a neustále na tom pracovat. Pokud zaspíte, prohrajete. Jednoduché." - poznamenal GamerDoc.

Důležitost boje proti podvádění ve hře CS2 je s nárůstem nepoctivých hráčů v režimu Premier a dalších stále zřetelnější. Myšlenky, o které se GamerDoc podělil, nám pomáhají uvědomit si, že jednoduchá řešení k účinnému boji proti tomuto problému nestačí.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.