StarLadder přivádí v roce 2025 Major do Budapešti: Slibuje rekordní turnaj a vzrušující zápasy

  • 14. 09. 2024 21:00
Zdroj titulní fotografie: Game Arena

StarLadder oznámil dlouho očekávané detaily svého nového turnaje StarSeries CS2 Major, který se uskuteční od 13. do 21. září 2025 v Budapešti v Maďarsku. Akce slibuje, že bude jedním z největších turnajů Counter-Strike 2 vůbec.

Organizátoři začínají tím, že použijí systém hodnocení Valve (VRS) k rozdělení pozvánek. Je důležité poznamenat, že se jedná také o jeden z prvních velkých turnajů od StarLadder v CS2, což vytváří obrovská očekávání mezi fanoušky a profesionály. Přechod na nový formát hry je vždy vzrušující, a samotná struktura turnaje slibuje být vzrušující a náročná.

StarLadder se dlouhodobě etabloval jako vedoucí organizátor turnajů Counter-Strike, pořádající velké akce jako Berlin Major 2019 a řadu prestižních turnajů StarSeries & i-League až do 8. sezóny. Kromě toho organizoval turnaje StarSeries od 4. do 14. sezóny, kde se nejlepší týmy utkaly, stejně jako StarLadder ProSeries, které zahrnovaly méně známé týmy s prize pooly od 1 500 do 2 000 dolarů.

Turnaj se bude konat ve dvou fázích: kvalifikace a hlavní událost. Přímé pozvánky na turnaj budou vydány na základě globálního hodnocení Valve (VRS), počínaje 16 nejlepšími týmy k datu pozvánek. Z těchto týmů se 4 nejlepší automatiky dostanou do hlavní události a ostatních 12 postupuje do uzavřených offline kvalifikací.

Další 4 týmy budou určeny prostřednictvím online kvalifikací, které se uskuteční ve dvou regionech - Severní a Jižní Amerika a Evropa. Tyto týmy se připojí k kvalifikacím v offline skupinové fázi, která se bude konat od 13. do 17. září 2025 v formátu GSL Group, kde vítězové a druhé týmy budou mít možnost se dostat do Play-in zápasů a získat postup na hlavní událost.

Hlavní událost se bude konat od 18. do 21. září 2025 a zahrnovat bude 8 týmů: 4 přímo pozvané prostřednictvím systému VRS a 4 kvalifikační týmy. Formát bude klasický pro velké turnaje - Double Elimination a Best of 3 (Bo3). Minimální prize pool bude 500 000 dolarů, ale jeho konečná velikost a rozdělení budou oznámeny později.

StarSeries CS2 Major 2025 slibuje, že bude jednou z klíčových událostí v eSports, přitahující pozornost nejen díky transparentnímu systému pozvánek a impozantnímu prize poolu, ale také díky návratu legendárního organizátora turnajů StarLadder.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.