STYKO se stává volným hráčem: Připravuje se na nové výzvy v roce 2025 a BLAST Major

  • 20. 09. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: ESL

Známá slovenská hvězda Martin „STYKO“ Styk oficiálně oznámil, že se stává volným hráčem. STYKO byl naposledy členem týmu Monte, za který hrál před svým odchodem. STYKO uvedl, že si dává krátkou pauzu ve své kariéře, aby našel nové způsoby, jak se zlepšit a znovu získat motivaci před další důležitou etapou své kariéry.

Dále uvedl, že aktivně zvažuje možnosti pro sezónu 2025 a také plánuje účast na nadcházejícím BLAST Majoru v Austinu. Podle něj to bude náročná cesta, ale nic hodnotného není snadné. STYKO také nechal otevřenou možnost pro nabídky od organizací, které by mohly mít zájem o jeho služby, a vyzval svého agenta Jeroma Coupeze, aby jej kontaktoval.

STYKOův příspěvek nezůstal bez povšimnutí komunity. Známí hráči a analytici, včetně Jacoba „Pimp“ Winneche, hráče podpořili a vyzdvihli jeho vysoké dovednosti a zkušenosti, přičemž zdůraznili, že si určitě najde tým, který bude moci využít jeho talent. Hráči a fanoušci také v komentářích vyjádřili svou podporu a přáli STYKOVI hodně štěstí při hledání nového týmu.

STYKO se dlouhodobě etabloval jako jeden z klíčových hráčů na evropské scéně. Během své kariéry hrál za organizace jako MOUZ, FunPlus Phoenix, Apeks, Monte a další, kde na nejvyšší úrovni ukazoval konzistentní výsledky. Nyní je připraven na nové výzvy a má za cíl pokračovat ve své kariéře v CS2 na nejvyšší úrovni.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.