STYKO zpět v sedle! S Apeks ještě zamíří na Major, a pak se uvidí

  • 27. 12. 2023 18:00
Zdroj titulní fotografie: Apeks

Organizace Apeks dnešním dnem oznamuje návrat Martina „⁠STYKO⁠" Styka do jejich aktivního rosteru. Slovák tak vyplní mezeru po odchodu Damjana „⁠kyxsan⁠“ Stoilkovskiho, který úspěšně vyhledal angažmá v týmu Heroic. Má to však háček, v týmu zaskočí pouze do konce nadcházejícího Copenhagen Majoru, konkrétně do konce března.

STYKO se k týmu Apeks připojil v lednu 2022 a pod organizací odehrál přes 400 map, než ho v říjnu nahradil Ådne „sense“ Fredriksen. Jeho smlouva měla na konci roku 2023 vypršet, organizace se však rozhodla slovenského rivala podepsat znovu, aby si zajistila slot pro nadcházející RMR Copenhagen Major.

Jsme rádi, že se STYKO znovu vrací k naší CS soupisce v rámci příprav na rok 2024 a nadcházející Copenhagen Major. Jeho zkušenosti a profesionalita jsou něco, čeho si v Apeks velmi ceníme, takže jsme rádi, že se k nám tak dobrý hráč vrací,“ okomentoval Anders Kjær, provozní ředitel organizace Apeks.

STYKO rovněž vyjádřil své nadšení z návratu do Apeks: "Jsem nadšený, že se vracím do Apeks, a toužím co nejlépe přispět k našemu společnému cíli, kterým je účast na kodaňském majoru".

Soupiska Apeks vypadá v současné době následovně:

Joakim „⁠jkaem⁠“ Myrbostad
Tim „⁠nawwk⁠“ Jonasson
Aleksandar „⁠CacaNito⁠“ Kjulukoski
Ådne „⁠sense⁠“ Fredriksen
Martin „⁠STYKO⁠“ Styk

Torbjørn „mithR⁠“ Nyborg (trenér)

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.