Summer Split NACL 2024: Novinky a Aktualizace

  • 04. 06. 2024 08:00

Letní split North American Challengers League (NACL) se blíží a přináší s sebou řadu novinek a vylepšení. Fanoušci a hráči se mohou těšit na nové týmy, vylepšení formátu a vzrušující zápasy, které obohatí soutěžní sezónu.

Nové Týmy: Dragonsteel a Starforge Systems

Brandon Sanderson’s Dragonsteel a OTK’s Starforge Systems se připojují k NACL. Dragonsteel bude spolupracovat s Maryville University, zatímco Starforge Systems se spojí s Cincinnati Fear. Tento nový partnerský model umožňuje těmto organizacím poskytovat finanční podporu a vytvářet silné zázemí pro své týmy, čímž podporují rozvoj talentů v severoamerickém esportu.

Kompletní Fearless Draft a Více Bo5 v Playoff

Jarní sezóna přinesla pozitivní ohlasy na Fearless Draft, a proto NACL rozhodlo o zavedení kompletního Fearless Draftu pro letní split. Místo toho, aby byly výběry šampionů zamčené pouze pro jeden tým, budou nyní zamčené pro oba týmy. Tento krok má zajistit, že každý zápas bude dynamický a plný nečekaných momentů.

Formát pravidelné sezóny zůstane ve formě Single Round Robin Bo3. V Playoff se však dočkáme více Bo5 zápasů, konkrétně osm místo čtyř. Tím se lépe ukáže jedinečnost Fearless Draftu. Aby bylo možné zvládnout tento formát, bude použita modifikovaná verze dvojité eliminace, kde osm nejlepších týmů postoupí do Playoff.

Představení „Money Matches“

Novinkou letního splitu jsou tzv. „money matches,“ což jsou jednorázové zápasy, kde vítěz získá finanční odměnu. Tyto zápasy budou probíhat během Superweeks (4. a 5. týden) a přidají sezóně další dávku vzrušení a soutěživosti. Týmy byly touto myšlenkou nadšené a věří, že to přidá zajímavý prvek do prostředí NACL.

Standardizace Názvů Kanálů

Aby byla zajištěna lepší přehlednost a jasnost brandingu, budou všechny kanály NACL nyní jednotně označeny jako NACL. Navíc byl spuštěn nový YouTube kanál, což fanouškům umožní sledovat dění i tam. Pro aktuální informace sledujte nás na našich sociálních sítích:

Letní Split NACL 2024

S těmito novinkami je letní split NACL 2024 připraven nabídnout fanouškům a hráčům nezapomenutelné zážitky. Deset týmů se utká o titul a každý zápas slibuje napětí a špičkovou úroveň hry. Fanoušci by si neměli nechat ujít žádnou akci, protože letní split přinese nejen nové talenty, ale také inovace, které posunou soutěž na vyšší úroveň.

Připravte se na vzrušující letní split NACL 2024, plný nových týmů, inovací a soutěživosti. Sledujte naše kanály a buďte v obraze s nejnovějšími událostmi a zápasy.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.