Svítá na lepší časy? Hráči hlásí až trojnásobné zlepšení v boji s cheatery

  • 06. 05. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: YouTube Bhop

Na začátku dubna začali hráči pozorovat vlny banů, kdy stovky cheaterů dostávaly rány banovacím kladívkem, a to i během živých zápasů. To v komunitě vzbudilo novou naději.

Dne 5. května jeden z hráčů zveřejnil na subredditu CS2 údaje z ConVars a tvrdí, že nedávná vlna banů je až 3x větší, než ta předchozí. Hráči nyní děkují vývojářům za jejich úsilí v boji proti cheaterům. Ti řádili již od září 2023 a masivně tak odrazovali hráče od hraní hry.

Právě jsem si zkontroloval statistiky zabanovaných hráčů z mých dříve odehraných zápasů, wooohoooo. Zabanováno 20 hráčů, dříve jich bylo 10. Hráli jsme před 2 dny a jeden debxl byl zabanován přímo během zápasu. Včera jsme hráli proti cheaterovi, ten už je taky zabanovaný. To je kxrva fantastický," stojí v nejvyšším komentáři, přičemž použili údaje z webových stránek třetích stran, jako je například Leetify, které umožňují sledovat hráče, s nimiž jste hráli a kteří jsou nyní zabanovaní.

Hráči však upozornili, že autor příspěvku vycházel z malého vzorku dat, který se skládal pouze z několika stovek banů. Zdráhají se tak být brzy optimističtí.

Po týdnech nekonečných stížností je přesto omlazující vidět, že Valve skutečně něco dělá pro boj s cheatery. Režim Premier byl v posledních několika měsících nehratelný kvůli množství cheaterů, kteří se v těchto zápasech vyskytovali, a jedinou rozumnou možností pro hráče byl FACEIT. Doufejme, že po nejnovější vlně banů bude tento režim příjemnější.

The New VAC Is Wave 3x Larger Than The Previous One!
byu/HeftyImportance1462 inGlobalOffensive

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.