Targamas končí v XL, chystá se Selfmadův návrat do LEC?

  • 16. 02. 2023 08:00

XL Esports mají za sebou dosti nepovedený split, původně znělo z tábora týmu, že nebudou žádné změny. Nakonec to vypadá ale trochu jinak, mohlo by se jednat hned o dva odchody z týmu. Dále je ve vzduchu i Selfmadův návrat do LEC.

Český marksman Patrik hrál v minulém roce na supportovi s Mikyxem z G2 Esports, zimní split si zahrál s Targamasem a nyní ho podle Erose čeká čtvrtá změna supporta za poslední rok a půl. Po trojici Advienne, Targamas, Mikyx by měl přijít LIMIT, který nastupoval například v barvách Schalke04 nebo BDS.

Další velkou zprávou, která letí Twitterem je možný návrat Selfmada do LEC. Polský jungler má nejlepší průměr získaných MVP na zápas v historii LEC a nyní by se mohl stát součástí týmu XL. Jeho nedávný tweet o tom, že se stěhuje do Berlína dost podpořil tyto spekulace.

Těmto spekulacím přidalo i to, že Eros na svůj Twitter po oznámení odchodu Targamase čeká ještě jedna novinka. I toto napovídá tomu, že by rumunský jungler Xerxe mohl v organizaci skončit, jeho náhradou by měl být již zmíněný Selfmade.

Oskar "Selfmade" Boderek je známý hlavně tím, že hraje carry junglery a patří mezi hráče, kteří v LEC nejsou moc populární. Důvod? Toxicita, údajně moc hráčů nechce hrát s polským junglerem kvůli jeho toxicitě a mindsetu.

Sestava XL by tak v další splitu mohla vypadat následovně:

TOP - Andrei "Odoamne" Pascu

JG - Oskar "Selfmade" Boderek

MID - Vincent "Vetheo" Berié

ADC - Patrik "Patrik" Jírů

SUPP - Dino "LIMIT" Tot

Zdroj úvodního obrázku: XL Twitter

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.