Tarzan se vrací do LPL: Připojuje se k Weibo Gaming pro letní split

  • 14. 05. 2024 09:00

Korejský jungler Tarzan se po přestávce vrací do LPL. Po vynechání jarní části sezóny 2024 se připojuje k týmu Weibo Gaming těsně před začátkem letního splitu. Tímto krokem nastupuje do svého druhého týmu v LPL po působení v LNG Esports.

Tarzanovo angažmá má za cíl posílit Weibo Gaming a přinést týmu Worlds 2024, jak uvedl korejský esportový novinář kenzi.

Tarzan se zúčastnil opětovného přehrávání zápasu během porážky od T1 na Worlds 2023. Korejský jungler neměl ideální výkony na Worlds 2023.

Tarzan původně vstoupil do LPL s týmem LNG, kde ve své první sezóně skončil na 10. místě. Navzdory špatnému začátku se tým zlepšil a v letním splitu 2023 skončil druhý za JDG. Posledním turnajem, kterého se zúčastnil, byly Worlds 2023, kde tým prohrál ve čtvrtfinále s T1.

Weibo Gaming, kteří byli v roce 2023 druzí na Worlds, ale od té doby šli výkonnostně dolů, dokončili jarní split na šestém místě po prohře 3:0 s JDG v playoff.

Tarzan je považován za jednoho z nejlepších junglerů v Koreji a byl klíčovým hráčem při druhých místech Griffin v jarním a letním splitu LCK 2019.

S jeho bohatými zkušenostmi Weibo Gaming očekávají, že Tarzan překoná své dosavadní problémy a konečně vyhraje split. Tento úspěch by pomohl týmu vrátit se na správnou cestu a kvalifikovat se na mezinárodní turnaje. Letní split LPL 2024 začíná po letošním MSI.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.