Team WE ničí RNG na začátku summer splitu LPL 2024

  • 02. 06. 2024 19:00

League of Legends fanoušci byli dnes svědky jasného zápasu, když Team WE převálcoval Royal Never Give Up (RNG) v rámci LPL 2024 summer splitu. Tým WE překvapil všechny jasným vítězstvím 2:0, čímž jasně demonstroval svou dominanci. Zvláště FoFo si získal obdiv svým úžasným výkonem ve druhé hře, kdy se mu podařilo prakticky sám zajistit vítězství pro svůj tým.

Komunita byla zklamána výkonem Tangyuana z RNG, jehož nepřesvědčivé rozhodování a nedostatečný výkon vyvolaly vlnu kritiky. Někteří fanoušci ho dokonce označili za slabý článek týmu, který brání RNG v dosažení lepších výsledků. Tato kritika poukazuje na potřebu změn a zlepšení týmové souhry a strategií, pokud chce RNG opět konkurovat na nejvyšší úrovni.

Kromě kritiky Tangyuana, fanoušci také diskutovali o celkové slabé koordinaci a špatných rozhodnutích RNG během zápasů. Team fighty a drafty v byly často zpochybňovány, což vyvolává otázky, zda mají RNG šanci udržet krok s ostatními elitními týmy v lize.

Team WE tak bere svojí první výhru v tomto splitu, zatímco RNG si na svojí první vyhrajou mapu budou muset počkat. Budou to hlavně jungler Wei a midlaner Tangyuan, kteří budou muset předvést lepší výkony, aby RNG mohli pomýšlet na TOP10.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.