„Tipuji, že hra bude skvělá do roku 2030,“ zavtipkoval ropz na adresu CS2 v rozhovoru pro BLAST

  • 22. 09. 2024 20:00
Zdroj titulní fotografie: BLAST

Od oficiálního vydání hry Counter-Strike 2 uplynul již rok a vzhledem k tomu, že hra stále zaostává za hrou Global Offensive jak po stránce obsahu, tak po stránce věrnosti, začínají se i profesionálové stále hlasitěji vyjadřovat ke kritice hry a společnosti Valve.

Nyní to byli ropz a NiKo, kteří se vyjádřili v rozhovorech poskytnutých serveru BLAST před podzimním finále soutěže organizátorů turnajů, a ani jeden z nich nešetřil slovy o stavu CS2.

Tipuji, že hra bude skvělá do roku 2030,“ zavtipkoval ropz a dodal, že má obavy o potenciální úpadek hry, když říká: „Hra má mnohem větší potenciál a doufám, že si Valve toto dříve nebo později uvědomí.“ Také udělal přímé srovnání s Global Offensive, když vysvětloval, že „netcode CS:GO je rozhodně lepší“ a že vývojáři stále mají možnost přejít na 128-tickové servery, protože „FPS je velký problém“ na výrazně odlišném vybavení, které přechází z akce do akce.

Bosenský rifler-superstar NiKo měl podobné názory ve svém vlastním rozhovoru s BLAST, kde řekl: „Jsem docela zklamaný vývojem CS2. Je smutné, že s novou hrou jsme místo dvou kroků vpřed udělali krok zpět. Uplynul rok bez zásadních zlepšení v hratelnosti, stále spousta chyb, anticheat atd. Není to v dobrém stavu.

Je bezpečné říct, že tyto komentáře odrážejí obavy širší hráčské komunity a nejsou to jediní dva profesionálové, kteří se vyjádřili k slabému stavu Counter-Strike 2. Před několika týdny jeden hráč replikoval testy Aleksiba ohledně rozdílu v reakční době a plynulosti mezi Global Offensive a jeho pokračováním, přičemž výsledky byly zklamáním.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.