Top Esports převálcovali Rare Atom a berou první výhru od MSI

  • Filip Antoni
  • 02. 06. 2024 23:30

Top Esports si zajistili dominanci v první týdnu letního splitu LPL 2024, když porazili Rare Atom v sérii 2:0. Výkon TES byl bezchybný, což se projevilo hlavně v individuálních výkonech hráčů. První zápas trval 29 minut a skončil vítězstvím TES s poměrem zabití 25:10. MVP zápasu byl Creme, který zářil na midu se svou Tristanou.

Druhý zápas byl ještě rychlejší, trval pouhých 21 minut. TES znovu dominovali, tentokrát s výsledkem 14:4. MVP se stal Meiko, který s Leona předvedl brilantní podporu a pomohl svému týmu k jasnému vítězství. Týmová koordinace a strategie TES byly na vysoké úrovni, což RA nedokázali zvládnout.

Fanoušci diskutovali o silné formě TES, přičemž mnozí věří, že se tým může umístit v top 3 LPL. Komunita také vyzdvihovala výkon jednotlivých hráčů, jako například Tianovu Taliyah v džungli, která byla klíčovým prvkem v obou hrách. Naopak, RA byli kritizováni za nedostatečnou koordinaci a slabé individuální výkony, což vedlo k jejich porážce.

Celkově vzato, série mezi Top Esports a Rare Atom ukázala jasnou nadvládu TES a jejich potenciál být jedním z nejlepších týmů v této sezóně. Fanoušci se již těší na další zápasy a doufají, že TES udrží svou vysokou úroveň výkonů i nadále.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.