TOP15 2020: Levi #9

  • Martin Bukovský
  • 22. 01. 2021 19:00

TOP15bukyversion-RecoveredEsubalevi.png

9. miesto si berie Lukáš "Levi" Bouřa

Lukáš "Levi" Bouřa bol jeden z pätice bývalej zostavy Team Universe a do roka 2020 vchádzal bez tímu. Po kvalifikovaní do FPL-C sa rozhodol vrátiť naspäť do tímového kolobehu. Nakoniec sa pridol k modrej krvi, s ktorou dokázal vybojovať štyri strieborné a dve bronzové medaile. Do roku 2021 spoločne s Elivom prestúpil do ENTERPRISE esports, kde sa pridal ku bývalým spoluhráčom LucasP a Forsyy.

Ahoj Levi! Začiatkom roka 2020, po rozpade Universe, si sa pripojil k eSube. Boli predtým aj nejaké iné tímy, v ktorých si skúšal hrať, alebo to bola hneď eSuba, kam si zamieril spoločne s Eliveom?

Čauko, po rozpadu Universe jsem nechtěl hrát za nikoho a byl jsem rozhodnut se vydat Faceit cestou a v lednu se mi povedlo postoupit do FPL-C. Poté už mě ale Faceit moc nebavil a chybělo mi to týmové hraní a tak jsem zkoušel někoho hledat. Měl jsem hrát za tým Eclot, kde jsme měli být ve složení já, fida, noobiq, fredi a rko (jestli si dobře pamatuji). Poté mi ale napsal blogg1s, či nechci zkusit s eSubou a že by chtěli i Erika (The Elive). Nakonec jsme se poskládali a začala tak naše cestička s mým slovenským bratanem.

Začiatkom roka ste úspešne zvládli ESEA Main S33, kde ste sa umiestnili na 7-8. mieste, čo vám zaručilo postup do Advanced. Po tomto nasledovali základné časti oboch domácich líg. Zo Sazky ste takmer nepostúpili do play-off a v COOL lige ste mali prehru proti BloodyDevils a 2x proti DTG. Nakoniec ste ale postúpili a v playoff ste už hrali oveľa lepšie. Zmenili ste hru? Bola zmena prístupu, alebo sa len ukázal čas spoločne strávený na serveri?

Sám nevím čím to bylo, abych pravdu řekl. Ve skupinách jsme hráli strašně moc špatně, ale jak došlo na play-off, naše hra vypadala zrázu jinak a každou výhrou se zvyšovala touha zvítězit. Tedy až na finále prvního splitu (smích). Tam jsme dostali pořádnou lekci jako děti na prvním stupni.

Ako jediný na našej scéne ste až do rozpadu nezmenili zostavu, čo je na našu scénu nezvyčajné aj pri profesionálnych tímoch. Padla niekedy veta, poďme skúsiť tohto hráča alebo vymeniť tohoto?

U nás tahle věta nepadla ani jednou. Celou sezonu jsme chtěli dohrát tak, jak jsem ji začali a nechtěli jsem dělat nějaké změny, abychom pak nemuseli věci trénovat znovu a ztrácet tak čas. Jasně, po MČR už to bylo jiné, ale nakonec, jak můžete vidět, se všechny karty nějak zamíchaly.

Stats.png

Prehľad Leviho K/D počas roka 2020

V eSube si bol profesionálnym hráčom. K dispozícií si mal aj mental coacha. Využil si ho počas sezóny, napríklad po tom nepríjemnom comebacku Sinners v letnej COOL lige?

Individuálně jsem ho já sám nevyužil, ale jako tým jsme ho využívali dost. Po každé dohrané lize jsme měli talk, na kterém jsme řešili různé věci a snažili se nějak posunout dál.

Keby máš porovnať rok 2019 s 2020, v ktorom si sa viac herne posunul? Bolo to s Universe alebo s eSubou?

S Universe jsem se více posunul v týmové hře, jelikož to bylo úplně něco jiného než s eSubou. Měli jsme Keťuho, který se nám snažil neustále pomoc a posunout nás dále. Naopak v roce 2020 jsem se zlepšil hlavně individuálně (aim, myšlení, apod.) Těžko říct, který rok byl pro mě jako hráče lepší. Každopádně jsem rád za oba dva.

Čo ťa rok 2020 naučil a čo sa v ňom zmenilo?

To, že člověk nikdy neví co se může stát a neměl by brát věci na lehkou váhu. Proto jsem furt v karanténě a nemůžeme si zajít ani s kamarády do naše oblíbené krčmy na pivo.

štatistické_okienko_levi.png

Levi dokázal vyhrať veľa 1vX situácií

Aké sú tvoje plány na rok 2021, či už v osobnom, alebo hernom živote?

Nad plány v osobním životě jsem ještě nepřemýšlel, jelikož já mám ten pokojíčkový život, což bude dobře znát mnoho čtenářů. Takže nad tím ještě musím trochu popřemýšlet. V herním životě by jsem se chtěl dostat konečně dál a nebýt pořád jen na CZ/SK, hrát online kvalifikaci, kde se dostat až do play-off atd. Jako teď například Sinners.

Na akú pozíciu v našom rebríčku sa tipuješ?

Těžko říct, jelikož nevím, podle čeho se to hodnotí. Samozřejmě bych si přál lepší umístění než minulý rok a proto jen tak střelím číslo 9.

Je niečo, čo by si chcel na záver odkázať?

Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za podporu v roce 2020 a přeji vám do tohoto roku hodně štěstí a hlavně zdraví a snad se letos uvidíme už na nějaké offline akci. A samozřejmě bych chtěl ještě poděkovat Eplayer za rozhovor.

Prečo je Levi 9. najlepším hráčom za rok 2020?

Levi bol základným pilierom úspechov eSuby počas minulého roka. Úspechy, ktoré spoločne s eSubou dosiahol, sa nedali ignorovať. Tie dopĺňali individuálne štatistiky, či už sa jednalo o jeho schopnosť vyhrať 1vX situáciu, multikills či entry kills. Pozdvihnúť treba jeho výkony na Majstrovstvách Slovenskej Republiky, kde s K/D 1,22 bol štatisticky najlepším hráčom svojho tímu a takmer aj turnaja, nad ním sa nachádzal jedine Forsyy. V rebríčku ďalej ho ale zastavili štatistiky zo zahraničných turnajov, v ktorých Levi mal aj červené čísla.

Levi a jeho sociálne siete:

116197113_344016030305830_3469330616147060418_n.jpeg

Photo by eSuba

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.