Trápení Fnatic pokračuje, legendární organizace prohrála už pošesté v řadě

  • 13. 03. 2023 16:15

Jarní split LEC v sobotu začal a Fnatic se podařilo navázat na své výkony z jara. Sestava, kterou vede Tomáš "Nightshare" Kněžínek, začala split se skóre 0-2 a pokračují tak v sérii šesti proher, která začala utkáním s Heretics. Nedaří se nikomu z teamu a fanoušci to vidí.

Twitter a Reddit byl zaplaven negativními zprávami na adresu Nightshara před splitem a nyní negativita rozhodně nezastavuje. Tentokrát jsou cílem spíše hráči. Humanoid, který hodil Renektona přímo do backline svého týmu, legendární Rekkles, který svým poškozením nepřekonal ani supporta, ale i další.

Jediný komu si aktuálně kritika vyhýbá je Advienne, toho si můžeme pamatovat například z působení v XL Esports. Dnes Fnatic narazí na zatím stoprocentní Vitality a i v tomto souboji jsou FNC outsidery.

Komu se naopak daří?

Oba své úvodní zápasy vyhrála hned trojice týmů. Prvním z nich jsou Vitality, od kterých se po zimním fiasku ani nic jiného nečekalo, výměna Upseta za Neona týmu očividně sedí. První těžká zkouška je ale čeká až v sobotu, kdy narazí na G2 Esports. Tam se teprve ukáže, jak silný je roster Vitality doopravdy.

Astralis vyměnili midlanera, přišel Lider a ten první dva dny předvedl parádní výkony. Jeho tým je nyní na dvou výhrách a dnes je čeká další stoprocentní tým, kterým jsou SK Gaming.

SK Gaming všechny překvapují, dokázali se dostat do Play-offs a nyní si jdou pro týden bez porážky. 3-0 a vyrovnané skóre s Vitality by bylo skvělé pro SK. Je tak 100% jistota, že po prvním týdnu budeme mít alespoň jeden 3-0 tým.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.