Třetí narozeniny Entropiq! Organizace představuje zbrusu novou sestavu pro rok 2023

  • 02. 02. 2023 16:05
Zdroj titulní fotografie: Entropiq.gg

První únor byl na esportové scéně v duchu oslav 3. narozenin od vzniku ikonické české organizace Entropiq, která je tu s námi už od 26. 1. 2020. Ve VODAFONE PLAYzone aréně na počin svých narozenin představila organizace hned několik zajímavých novinek. Entropiqu se ujímá nový generální partner, Tipsport, a byla odhalena kompletní CS:GO sestava pro letošní začátek sezóny.

Nutno také podotknout, že jméno české sestavy se vrací zpět do starých kolejí a dosavadní Entropiq Prague se mění zpět na název Entropiq.

Stávající dvojici hráčů Entropiq: Josefa "MoriiSko" Maurence a Filipa "AJTT" Dolenského doplní trojice zahraničních hráčů. Christoph "red" Hinrichs (IGL), zkušený polský ostrostřelec Michał "snatchie" Rudzki (AWP) a pětici mladých pušek uzavírá slovenský reprezentant Rudolf "Rutk0" Kovalčík (rifler). Na celou sestavu bude dohlížet zkušený polský coach Mariusz "Loord" Cybulski.

"CS:GO je vysoce kompetitivní hra a Entropiq je velmi ambiciózní klub, který se chce pravidelně porovnávat s tuzemskou elitou a účastnit turnajů i na mezinárodní úrovni. Věřím, že nová sestavě naplní naše očekávání a cíle," dodává k nové akvizici CGO Entropiqu, Pavel Klaban.

Entropiq na závěr oslavy připojil i charitativní část a společně se sázkovou kanceláří Tipsport se rozhodl podpořit jeden z projektů dárcovské platformy znesnaze21.cz, konkrétně vozíčkáře Jardu, na jehož konto bylo posláno 55 000,- Kč.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.