Upset by měl být nahrazen jedním ze dvou ERL marksmanů!

  • 07. 11. 2022 16:00

Aktuálně na pozici ADC v týmu Fnatic nastupuje Elias "Upset" Lipp, který už je v týmu druhým rokem. Jeho dny mohou být ale brzo u konce. LEC Wooloo přišel v sobotu s informací o tom, že Fnatic chtějí jako náhradu za Upseta jednoho z dvojice marksmanů z ERLs.

Z evropských regionálních lig se dost často posouvají hráči právě do LEC. V případě, že Upset odejde, tak se v LEC nejspíše objeví další ADC z ERL. Spekuluje se o třech možných jménech, z nichž se Fnatic nejspíše rozhodují právě mezi dvěma z nich. Dva z nich už mají zkušenosti z LEC.

Prvním možným kandidátem je Rekkles, který je v tomto týmu jako doma. Strávil zde nejlepší léta svojí League of Legends kariéry, dokonce si s FNC zahrál i finále světového šampionátu. Poslední rok hrál však pouze za Karmine Corp, se kterými vyhrál EU Masters.

Možností číslo dvě by měl být Crownie. Slovinského hráče znají fanoušci hlavně pod přezdívkou Crownshot, pod kterou vystupoval v dresu Vitality v LEC.

Poslední split zakončil s týmem BDS Academy. O jeho kvalitách se ví a tak se jen čeká na to, zda si ho nějaký LEC tým vezme. Crownieho jméno je zmiňováno asi nejčastěji v debatách o týmu Fnatic.

Jménem, které figuruje na seznamu jako poslední je Exakick, jediný hráč z této trojice, který si ještě v LEC nezahrál. Před měsícem oslavil devatenácté narozeniny a už společně s LDLC OL dominoval LFL.

Vsadí Fnatic na budoucnost a vyberou si právě jeho nebo půjdou na jistotu pro nějakou hvězdu? V následujících několika týdnech a měsících se dozvíme zda je Upset na odchodu nebo ne.

Zdroj úvodní fotografie: LoL Esports, Riot Games

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.