Uzamčení skinů v inventáři? Komunita navrhuje potenciálně revoluční funkci

  • 08. 06. 2024 18:00
Zdroj titulní fotografie: peith_biya

Mezi komunitouse na Redditu rozpoutala živá diskuse o novém návrhu na zvýšení bezpečnosti herních předmětů. Uživatel s přezdívkou peith_biya představil funkci „Uzamčení předmětů“. Tato funkce by umožňovala hráčům uzamknout jejich cenné předměty v inventáři, čímž se by se omezila možnost jejich výměny nebo prodeje bez výslovného souhlasu majitele.

Podle návrhu by hráči mohli pomocí služby Steam Guard aktivovat zámek na vybraných předmětech, což by poskytlo další vrstvu ochrany. Předměty by tak zůstaly k dispozici pro použití ve hře, ale po určitou dobu, od 48 hodin do sedmi dnů, by bylo zablokováno jejich obchodování nebo prodej.

Reakce komunity je rozdělená. Někteří uživatelé nápad chválí a považují ho za potenciálně užitečný nástroj v boji proti podvodům a nelegálnímu přístupu k účtům. Jiní zároveň vyjádřili své obavy z možných nepříjemností, které by to mohlo způsobit poctivým hráčům, kteří se aktivně věnují obchodování s předměty.

Kritici také vznesli otázku možnosti obcházení služby Steam Guard a poznamenali, že bez řešení základních bezpečnostních problémů nemusí mít takové změny významný dopad.

a suggestion. adding more security on our items
byu/peith_biyan incs2

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.