Uživatelé NVIDIA GeForce Now, pozor! Hráči hlásí nečekané bany za „podezřelou aktivitu“

  • 23. 09. 2024 14:00
Zdroj titulní fotografie: NVIDIA

Hráči CS2, kteří používají cloudovou službu NVIDIA GeForce Now, se setkali s nečekaným problémem: byli zabanováni za „podezřelé hraní“. Jeden z předplatitelů se podělil o svou zkušenost, když poznamenal, že byl několikrát zabanován při hraní her prostřednictvím této služby.

Counter-Strike 2, jedna z nejoblíbenějších stříleček, je od svého vydání aktivně testována uživateli prostřednictvím GeForce Now. Někteří hráči však čelí problému automatického blokování za „podezřelou aktivitu“. Jak se ukázalo, tyto bany jsou spojeny se službou NVIDIA a ne s jednáním samotných hráčů.

NVIDIA GeForce Now umožňuje hrát hry prostřednictvím cloudu, aniž by je bylo nutné instalovat na lokální hardware. Ochranný systém proti podvádění v CS2 však může tento způsob připojení vnímat jako rizikový. Přestože uživatelé nepoužívají žádné programy třetích stran, bezpečnostní systém od Valve může omylem detekovat podezřelou aktivitu, což vede k banům na účty.

Bohužel není možné se proti takovému banu odvolat. Valve si je problému vědomo, ale zatím neexistuje žádné řešení. Jedinou možností pro hráče je počkat, až ban vyprší. Pokud používáte GFN k hraní CS2, měli byste být připraveni na takové nepříjemnosti.

DO NOT PLAY THIS USING GEFORCE NOW VERY LIKELY TO GET BANNED
byu/DieAlreadySMP incs2
be careful playing cs2 :)
byu/DieAlreadySMP inGeForceNOW
VAC COOLDOWN CS2 WITHOUT HACKING CS2 GEFORCENOW
byu/Prior-Supermarket-73 inGeForceNOW

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.