Valve pod palbou: „Jejich hlavním cílem je vydělávat peníze,“ hlásí hráči po poslední aktualizaci

  • 09. 10. 2024 17:00
Zdroj titulní fotografie: Valve

Nedávná aktualizace Counter-Strike 2 vyvolala vlnu pobouření mezi hráčskou komunitou, která věří, že Valve se více zaměřuje na výnosné mikrotransakce než na řešení klíčových problémů, jako jsou cheaty. Hlavním problémem je, že spolu s novými kosmetickými předměty – klíčenkami – Valve neprovedlo žádné zásadní změny v systému proti cheatům.

Na Reddit fóru uživatelé aktivně diskutují o prioritách Valve. Jeden z komentátorů, zenis04, poznamenal: „Jejich hlavním cílem je vydělávat peníze.“ Tento komentář si získal popularitu, protože mnoho hráčů souhlasí s tím, že Valve má větší zájem vydělávat peníze než zlepšovat herní zážitek.

I can't believe Valve added keychains before proper anti-cheat.
byu/emilflarsen incs2

Další uživatelé také zdůrazňují, že problém s cheaty se jen zhoršuje. „Nikdy neudělají pořádný anti-cheat, protože jsou prostě neschopní,“ napsal 95zero a poukázal na neustálou přítomnost cheaterů ve hře, i na vysokých rancích.

Na druhou stranu část komunity zdůrazňuje, že vývojáři mohou pracovat paralelně na různých aspektech hry. aanstleerr poznamenal: „3D tvůrci mohou pracovat na kosmetických předmětech, zatímco ostatní vývojáři pracují na anti-cheatu a kódu.“ Tento argument však většinu hráčů nepřesvědčil, protože věří, že Valve by mělo nejprve řešit problém s cheaty.

Mnoho hráčů souhlasí s tím, že cheating je problémem v mnoha multiplayerových hrách, ale Valve bylo kritizováno za to, že nepodniká aktivní kroky k jeho potlačení. Jak poznamenal theirongiants74, „Každá multiplayerová hra je plná cheaterů, ale Valve proti tomu nedělá dost.

Zatímco diskuse pokračují, hráči zůstávají frustrovaní nedostatkem účinného anti-cheatu a mají obavy, že se společnost více zaměřuje na výdělečné příležitosti než na řešení důležitých problémů komunity.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.