Vedius: Chovy je nejlepší hráč planety, ale Gen.G stejně vypadnou v semifinále

  • 01. 10. 2023 22:00
Zdroj: Twitter LEC

Už jen pár dní zbývá do největší League of Legends akce roku. Světový šampionát se blíží a velká část týmů už je v Koreji a připravuje se. Se začátkem světového šampionátu jsou spojené i tierlisty. Zde se podíváme na Caedrelův tierlist, který zhodnotil Vedius. Následně přidám svůj Worlds tierlist i já.

CAEDRELŮV TIERLIST

První místo pro Weibo Gaming, které se dalo očekávat. Caedrel jako velký fanoušek TheShye ho prostě musel dát do GOAT tieru. Dále už jsou týmy spíše podle očekávání, ale mnohem zajímavější byla reakce jeho kolegy Vedia, která se šíří internetem.

Vedius začal svou reakci na Caedrelův tier list tím, narážel na to, co Caedrel už řekl:"Nebudu dělat obecný tierlist, jako všichni ostatní analytici, nedám Gen.G a JDG, jako vítěze regionů nejvýše, po nich pak nedám druhé a třetí seedy z Koreji, to přesně neudělám, protože nejsem jako ostatní.

Po tomto úvodním slovu přichází reakce na Gen.G, kteří podle Vedia neprojdou přes semifinále, protože přece každý ví, že Gen.G to zahodí. Dále pak nazval Chovyho nejlepší hráčem planety, ale podle něj to stejně nemá význam.Chovy je nejlepší hráč planety, ale je to úplně jedno, protože všichni ví, že se Gen.G dostanou do semifinále proti komukoliv a zapomenou, že mají ruce"

Když se Vedius dostal k T1, tak mluvil o tom, že kvůli lidem, kteří píšou scénáře na Worlds se utkají ve čtvrtfinále s JDG, které zázračně vyřadí. Což odemkne BLG k nejlepší cestě šampionátem, kterou kdy měli (žádnou jinou nikdy neměli). To znamená, že BLG vyhrajou finále proti T1, kteří vyhrají semifinále proti Gen.G a čtvrtfinále proti JDG.

"G2 pak dostanou nejhorší možný los, který měli za celý svůj život. Evropská jednička narazí na tři čínské týmy a jediným, kdo postoupí z Evropy budou Fnatic." Svojí neuvěřitelně dlouhou řec zakončil tím, že neexistuje vesmír, ve kterém by BDS prohráli proti Golden Guardians.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.