Velkolepý návrat hvězdy? Stewie2K by měl na IEM Dallas obléknout dres G2

  • 08. 05. 2024 13:00
Zdroj titulní fotografie: ESL

G2 Esports nebudou soutěžit se svým kompletním týmem na IEM Dallas 2024 poté, co byl jejich in-game leader HooXi vyřazen. Jeho substitutem by však mohl být údajně severoamerický velikán.

Tuto roli by neměl zastat nikdo jiný než Stewie2K, rifler, který nedávno začal znovu soutěžit s týmem Legacy. Tento hráč je podle serveru Dust2.us údajně jednou z možností pro G2. Stewie2K tyto zvěsti okořenil příspěvkem na X o tom, že Dallas by mohl být zábavný a krátký výlet.

V březnu Stewie2K oficiálně ukončil svou přestávku od Counter-Strike a připojil se k Legacy místo coldzery. Severoamerického riflera však údajně tak jako tak nahradí Guilherme „saadzin“ Pacheco, až mu bude schváleno americké vízum, jak uvádí HLTV.

S ohledem na tuto skutečnost přichází možnost předvést své schopnosti v soupisce kalibru jako je G2, což je pro Stewie2K ideální příležitostí. Pokud vše půjde podle plánu, bude to jeho první LAN od PGL Antwerp Major RMR v roce 2022.

HooXi bude na druhou stranu podle Dust.2.us na IEM Dallas chybět, a to kvůli „osobnímu konfliktu“.

G2 momentálně soutěží v play-off ESL Pro League Season 19. Pokud se dostanou do finále, budou mít dva týdny na přípravu před IEM Dallas, které začíná 27. května.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.