Velkolepý přestup se stává realitou - slovenská hvězda míří do prestižní organizace fnatic!

  • 27. 11. 2023 23:00
Zdroj titulní fotografie: Sampi Tipsport

Ideální zakončení československé esportové kariéry, přesně tak by se dal popsat úžasný závěr Matysova působení v týmu Sampi Tipsport. Vše se konečně potvrzuje a dnes již víme, že nedávné spekulace o přestupu Matúše „MATYS“ Šimka se stávají realitou - další slovenská hvězda směřuje dobýt svět.

Během svého pobytu v Sampi se Matys vypracoval mezi respektované střelce nejen v domácím prostředí, ale zaujal svými fantastickými výkony i v zahraničí. Matys se dnešním dnem oficiálně stává součástí soupisky prestižní organizace fnatic a bude nadále střílet po boku zvučných jmen, jako je Freddy „KRIMZ“ Johansson nebo Alexandre „bodyy“ Pianaro.

I když se fnatic v poslední době neřadí přímo mezi přední týmy na scéně, může se chlubit jednou z nejbohatších historií v esportu vůbec. Nejbližší cíl tak zní jasně - opět se ukázat na významném HLTV žebříčku a pokusit se obnovit slávu, kterou fnatic zažíval ještě před několika lety, naposledy například vítězstvím na turnaji DreamHack Masters Malmö 2019 či na ESL Pro League Season 11 Europe v roce 2020.

Vyjádření zakladatele organizace Sampi Tipsport, Jakuba Jankta:

Před rokem a půl Sampi investovali do Matyse značnou sumu, která se zúročila jak po sportovní stránce, tak dnešním dnem i rekordním finančním přestupem. Je to skvělý příklad, jak tento model může fungovat do budoucna. Matys byl základním kamenem týmu a nahradit ho bude těžké.

My mu za všechny výkony děkujeme a do nového týmu přejeme jen to nejlepší!

Zbrusu nová soupiska fnatic vypadá následovně:

Freddy „KRIMZ“ Johansson
Alexandre „bodyy“ Pianaro
Aurélien „afro“ Drapier
Can „kyuubii“ Ali
Matúš „MATYS“ Šimko

Jamie „keita“ Hall

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.