Vlastníte grafickou kartu od AMD? Tohle nové nastavení vám může zásadně vylepšit herní výkony

  • 24. 05. 2024 15:45
Zdroj titulní fotografie: PC Gamer

Uznávaný dataminer ThourCS2 zveřejnil na sociálních sítích srovnání latence (v milisekundách) na různých systémech s vysokým nastavením grafiky a s aktivovanou funkcí AMD Anti-Lag 2, která ukázala výrazné zlepšení výkonu. AMD Anti-Lag 2 snižuje latenci v průměru až o 23,78 %.

AMD Anti-Lag 2 je obdobou NVIDIA Reflex na grafických kartách AMD. Je navržena tak, aby snižovala vstupní latenci a poskytovala rychlejší odezvu na akce hráčů. Technologie funguje na základě optimalizace procesu vykreslování, což umožňuje systému rychleji zpracovávat a zobrazovat akce uživatele na obrazovce.

Provedené testy ukázaly, že zapnutí funkce AMD Anti-Lag 2 s vysokým nastavením grafiky snižuje latenci a zvyšuje komfort hraní a konkurenceschopnost.

Zavedení AMD Anti-Lag 2 je také důkazem snahy společnosti AMD konkurovat společnosti NVIDIA tím, že svým uživatelům nabídne podobné technologie. Majitelé grafických karet AMD si nyní mohou užívat výhod snížené latence podobně jako uživatelé NVIDIA díky technologii Reflex.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.