Výkon Counter-Strike 2 na ústupu: EliGE odhalil šokující pokles FPS od vydání hry

  • 14. 08. 2024 14:30
Zdroj titulní fotografie: Valve

Téměř rok po svém vydání je Counter-Strike 2 stále středem pozornosti okolo jeho nedokonalostem. Zatímco tisíce hráčů se neustále snaží optimalizovat hru pro své počítače, Jonathan „EliGE“ Jablonowski, známý svým smyslem pro nejmenší detaily, se nedávno podělil o znepokojivé postřehy týkající se výkonu hry.

Jonathan Jablonowski je jedním z nejvšímavějších hráčů na scéně a aktivně zkoumá způsoby, jak maximalizovat výkon ve hře. Společně se svým týmovým kolegou Rickym „floppy“ Kemerym z týmu Complexity a s podporou spoluzakladatele týmu Refrag EliGE neustále analyzuje všechny aspekty hratelnosti CS2, aby zjistil případné nedostatky nebo potenciální vylepšení.

Na turnaji IEM Sydney 2023, který se konal v říjnu, EliGE prohlásil, že se na „horších počítačích než v Kolíně nad Rýnem“ blížil k 600-700 FPS. O pouhých 10 měsíců později na turnaji IEM Cologne 2024 však na výkonnějších počítačích dosahoval v průměru 445 FPS, jak ukazují snímky obrazovky. Tento dramatický pokles výkonu vyvolává u profesionálních hráčů mnoho otázek a obav, protože FPS může přímo ovlivnit jejich úspěšnost v zápasech.

Důvody poklesu FPS zůstávají záhadou, protože Valve pokračuje v aktivní aktualizaci hry pomocí změn a vylepšení. Nicméně, jak ukazuje případ od EliGE, tyto změny ne vždy vedou k lepšímu výkonu. Obavy hráčů jsou pochopitelné: pro profesionální i amatérské hráče může mít každý snímek význam.

Problémy s výkonem Counter-Strike 2 se stávají pro hráče a týmy na turnajích stále větším problémem. Postřehy EliGE podtrhují potřebu neustálé práce na optimalizaci hry, aby byl zajištěn komfort a stabilita pro všechny hráče.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.