Vzdělávací projekt „Play Like S1mple“ zbořil scénu! První výsledky jsou až neuvěřitelné

  • 24. 05. 2024 15:30
Zdroj titulní fotografie: Play Like S1mple

Alexej Kostylev, bratr legendárního esportového hráče Alexandra „s1mple“ Kostyleva, se s radostí podělil o první výsledky ohledně spuštění projektu „Play Like S1mple“. Tato iniciativa je zaměřena na zlepšení CS dovedností prostřednictvím ponoření se do vzdělávacího procesu.

Během prvních pěti dnů po spuštění projektu se zaregistrovalo téměř 80 000 uživatelů, což svědčí o obrovské poptávce po strukturovaném vzdělávání v oblasti e-sportů. Mediální dosah projektu dosáhl 27 milionů lidí díky organickým publikacím ve více než 30 vydáních a pěti exkluzivním rozhovorům s1mple. Aktivita byla citelná v USA, západní Evropě a Japonsku.

Klíčovou roli sehrály také sociální sítě, které dosáhly unikátního dosahu 10 milionů uživatelů. Kromě toho bylo oznámeno nové partnerství se společností FACEIT, jehož cílem je další rozšíření a zkvalitnění vzdělávacích programů.

Prodej kurzů bude zahájen 27. května. Alexej vyzývá všechny zájemce, aby sledovali aktualizace a připravili se na zlepšení svých dovedností ve hře.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.