„Vzpomínám si, že když mi bylo 15, říkal jsem si, že hrát ve FaZe by byl sen,“ vzpomíná frozen

  • 07. 03. 2024 00:15
Zdroj titulní fotografie: YouTube

David „frozen“ Čerňanský, slovenská hvězda z týmu FaZe Clan, nedávno poskytl rozhovor v nejnovějším díle pořadu HLTV confirmed, ve kterém hovořil o své cestě z tuzemské česko-slovenské Counter-Strike scény až mezi nejlepší hráče světa.

Frozenova kariéra začala hraním za různé česko-slovenské týmy, přičemž jedním z nejznámějších bylo jeho působení v prestižní organizaci eXtatus, než se v roce 2018 připojil k MOUZ. Rychle se stal známým pro svou věrnost a v týmu zůstal přibližně pět let. Po odchodu klíčových hráčů, jako byli Finn „karrigan“ Andersen a Robin „Ropz“ Kool, však musel frozen převzít viditelnější roli.

Bylo těžké laťku snížit. Byli jsme blízko pozice jedničky, takže to byl krok zpět. Nejtěžší bylo smířit se s tím, že tohle je tým, se kterým budu hrát“, hovoří frozen o přechodném období v MOUZ.

I přes úspěch v MOUZ nakonec frozen dostal nabídku od současně nejlepšího týmu světa - FaZe Clan, týmu, který vždy obdivoval. Příležitost znovu se setkat s bývalými spoluhráči karriganem a ropzem a zahrát si po boku legend, jako jsou Rain a broky, byla příliš dobrá na to, aby ji odmítl.

Vzpomínám si, že když mi bylo 15 let, říkal jsem si, že hrát v MOUZ a FaZe by byl sen. Svým způsobem se mi sen splnil připojením se k této organizaci.

I když se adaptace na nový tým a náročnějšího IGL v podobě karrigana vyžadovala určité úpravy, frozen přijal svou roli v FaZe. Udržel si svou sebedůvěru a nadále usiluje o individuální i týmový úspěch.

PGL Major v Kodani je za rohem a FaZe Clan do turnaje vstupuje jako první tým na světě. Frozen a jeho spoluhráči jsou v současné době na bootcampu a připravují se na souboje s nejlepšími týmy světa, aby měli šanci získat hlavní vysněný titul.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.