Xerxe nebude junglerem Excelu v letním splitu

  • 05. 04. 2023 10:30

Excel Esports má za sebou druhý nevydařený split v řadě, a problémy tak budou muset nějak řešit. Zdroje blízké týmu tvrdí pro Blix.gg, že se v týmu chystá změna junglera. Xerxe by měl podle Alejandra Gomise tým opustit, o tom, kdo ho nahradí se rozhodne v následujících týdnech.

Britská organizace stále hledá náhradu do jungle a jelikož ještě většině hráčů split neskončil, tak zatím není rozhodnuto o tom, kdo si za tým zahraje v další části sezony. Ve vzduchu bylo i jméno polského junglera Selfmada, který je aktuálně bez týmu.

Změna vychází hlavně z výsledků v zimním a jarním split, kdy se XL ani jednou nepodařilo postoupit do group stage LEC. Pouhá jedna výhra v zimním splitu znamenala odchod Targamase a příchod LIMITA.

Jarní split začal lépe, XL porazili Fnatic a už měli stejný počet výher jako ve splitu předchozím. K tomuto vítězství ještě přidali vítězství nad MAD Lions. Bohužel pro českého marksmana Patrika, toto byly jediné dvě výhry jeho týmu v celém splitu a tým tak musí provést další změny.

Jako nejreálnější možnost se jeví získání někoho z ERL nebo přivedení volného hráče.

Zdroj úvodního obrázku: LoL Esports, Riot Games

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.