Yike zářil na Nidalee, G2 Esports se utkají s PSG o postup do hlavní části MSI

  • 02. 05. 2023 18:30

První den MSI je za námi. Hned první série nám přinesla dvě vyrovnané a dramatické hry, ze kterých šli nakonec dál PSG Talon. Druhá série už byla pro evropské fanoušky zajímavější. G2 Esports v druhé sérii hráli vyrovnanou hru s brazilskými LOUD. LLL už ve druhé hře moc nevzdorovali a G2 tak dělí jedna výhra od postupu do hlavní části MSI.

V první hře padaly oči fanoušků hlavně na JunJiu, bývalého jungler EDG Youth. Potenciál ukázal na Vi a byli to právě on a Wako, kdo zajistili PSG první vítězství v turnaji. PSG byli tak krok od postupu do dalšího zápasu Play-In fáze.

Druhá hra nebyla už tak růžová. Japonský tým vedl po ve 25. minutě o více než 9 tisíc goldů. Ale následovaly chvíle, kdy se PSG podařilo získat dva barony a soulu, címž se do hry vrátili. Znovu to byl Wako, na kterém stál celý zápas a znovu dokázal dotlačit PSG k vítězství.První BO3 sérii vyhráli PSG a posunuli se do finále skupiny B v Play-In stage.

Na další sérii už čekala celá Evropa. G2 Esports a první zkouška jejich kvalit na MSI. Do prvního duelu rozhodně nevstoupili dobře a překvapivý pick Nautiluse na midlane se jevil jako chyba. Rookie jungler Yike ale předvedl neuvěřitelný výkon na Nidalee a poslal G2 do vedení.

Druhou hru už G2 dominovali a ukončili jí za 20 minut. MVP bral Yike, který tak sérii zakončil se skóre 18/2/22 a aktuálně má nejlepší KDA na turnaji. Druhý je ubao z PSG Talon. Oba tito hráči se utkají již ve čtvrtek. Costream můžete sledovat na Xnapyho Twitch kanále.

Zdroj úvodního obrázku: Lol Esports, Riot Games

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.