Začíná 4. sezóna Y-Games PRO Series

  • 20. 05. 2024 12:00
Zdroj: YGames

YGames PRO Series otevírá dveře do play-off! Již 20. května 2024 se můžete těšit na start čtvrté sezóny této prestižní esportové ligy, tentokrát poprvé v Counter-Strike 2. Turnaj přináší nejen skvělou podívanou, ale také bohatý prizepool ve výši 21 000 €.

Před tím, než poznáme šampiona této sezóny, čeká nás napínavý program v play-in a play-off fázích. Díky vynikajícím výkonům ve skupinové části si přímé místenky do play-off zajistily týmy Astralis Talent a Dynamo Eclot. O tom, kdo se k nim připojí, se rozhodne v play-in fázi. Všechny souboje můžete sledovat naživo od pondělí 20. května od 16:30 na Twitch kanálu www.twitch.tv/ygamessk. Přijďte podpořit svého favorita v boji o titul!

Tato sezóna přináší souboje 18 špičkových týmů z České republiky, Slovenska a Evropy. Vedle pozvaných týmů v play-off se představí i domácí organizace jako Sampi, Sinners a UNiTY, a také úspěšné celky z online kvalifikací jako Veni Vidi Vici a The Prodigies. Chybět nebudou ani mezinárodní hvězdy jako NAVI Junior, polské týmy Rebels, Permitta, Enterprise a Brazylijski luz, a poprvé také rumunské týmy Nexus a Infinite. Z evropských mixů se představí Pera, Entropiq, Team Secret a GamerLegion Academy. Kdo se stane vítězem YGames PRO Series 2024? To zjistíme již za pár týdnů.

Kromě samotných zápasů se můžete těšit i na skvělé soutěže o ceny. Sledováním livestreamu budete sbírat Twitch points, které můžete vyměnit za různé odměny. Během přenosů si také zasoutěžíte o nákupní poukázky v hodnotě 40 €.

Pro více informací o lize sledujte oficiální web ygames.sk

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.