Zastavte Prince a VicLu, jejich tým ničí LCS a ještě neprohrál

  • 16. 02. 2023 16:15

Americká LCS má za sebou první den Superweeku a po sedmi hracích dnech lize dominuje tým FlyQuest. Organizace přiveda před splitem světového šampiona a dvojici talentů z LCK, tato koupě už přináší své ovoce. FLY vedou LCS a ještě neprohráli, ve včerejším zápase zničili Immortals a v podobném duchu se nese i zbytek zápasů v šestém roce organizace mezi americkou elitou.

Sestava pěti hráčů s asijským původem, kterou FlyQuest zvolili, hned v prvním kole porazila pětici korejců v barvách Teamu Liquid a ukázala divákům, že to letos myslí vážně. Následovala dvojice výher proti Golden Guardians a Dignitas. FQ tak byli před třemi těžkými zápasy první v tabulce.

Cloud9, Evil Geniuses a 100 Thieves jsou aktuálně seřazeni právě za organizací FlyQuest. Měla to být tvrdá zkouška pro nově složenou sestavu, ale nakonec proti nim nevydržel ani jeden ze trojice týmů déle než 32 minut. Výhrou proti Immortals asijská sestava pouze potvrdila, kdo aktuálně vládne LCS.

Na opačné straně tabulky se aktuálně trápí Dignitas. Ti před splitem přivedli Armuta, Santorina, Jensena a Ignara a ani to zatím nestačí. Dignitas leží na spodku tabulky bez jediné výhry a to je v dalších pěti zápasech čeká střet se všemi z první trojice týmů.

Dignitas ale nejsou jediným týmem, který se trápí. Problémy má i Team Liquid, který dokázal porazit pouze DIG, GG a IMT, nyní se utkají s Cloud9 a Evil Geniuses a dostanou tak prostor se vrátit do bojů o TOP3. Jejich duel s Evil Geniuses můžete sledovat už dnes ve 23:00 na Twitchi LCS.

Zdroj úvodního obrázku: FlyQuest Twitter

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.