Zatímco stále nemáme přístup k CS2, jeden z hráčů jej obdržel na svůj "smurf" účet

  • 26. 08. 2023 17:00
Zdroj titulní fotografie: Reddit

Přístup do CS2, aneb to, po čem s přicházejícím koncem léta každý hráč Counter-Striku aktuálně touží. Z nejnovějších dat, které poskytla platforma Leetify, disponuje přístupem do beta testování zhruba 7 % hráčské komunity. Přičemž je však nutné podotknout, že se jedná o počet účtů, nikoliv o počet unikátních hráčů jako jednotlivců.

Zákonem schválnosti může být například situace jednoho z hráčů z nedávné doby, se kterou se dotyčný na Redditu podělil. Popisuje, jak jeho alternativní "smurf" účet získal přístup k CS2 beta testování. V komentářích pak vysvětlil, že na tomto účtu nehrál měsíce a před oficiálním oznámením hry, tedy před 22. březnem, na něm hrál jen málo.

Když byly pozvánky do betaverze hry oznámeny a začaly být rozesílány, začali hráči spekulovat, že jsou udělovány účtům, které měly celkově hodně odehraných hodin v CS:GO, nebo byly velmi aktivní před oficiálním oznámením hry. To platilo pro většinu případů, avšak tento hráč se zdá být výjimkou. Nezbývá nám nic jiného, než doufat, že éra beta testování CS2 již brzy skončí.

A jak jste na tom vy, získali jste přístup, anebo snad někdo z vašich přátel na Steamu? Na Steamu je možné pomocí oficiální záložky zjistit, kdo z vašich přátel pozvánku obdržel. Můžete to zkusit právě teď a tady!

i got cs2 access... on my ALT ACCOUNT
by u/xSenex in GlobalOffensive

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.