Zbrojení Dynama Eclot završuje příchod dvojice posil ze zahraničí

  • 20. 12. 2023 17:00

Přestupové období se blíží ke svému konci a Dynamo Eclot, podobně jako SINNERS či Sampi, dokončuje své zbrojení na nadcházející sezónu 2024. Po nedávném odchodu dlouholetého IGL Filipa „K1-FiDa“ Dvořáka, a Vojtěcha „Valencio“ Mydláře, přichází soupisku doplnit dvojice hráčů ze zahraničí - Raul „Blytz“ Gligor a Rasmus „kreaz“ Johansson.

Blytz už na československé scéně debutoval dříve, můžeme ho znát například z doby, kdy hrál v týmu Enterprise. Naopak, kreaz se po svém tříměsíčním působení v Číně vrací zpět do Evropy, a na tuzemské scéně také není žádným nováčkem - má na svém kontě působení například v týmu eRiness či Entropiq Future.

Česká organizace si tak do nadcházející sezóny ponechává pouze Víta „nbqq“ Pohlota, trenéra Pavla „⁠replay⁠“ Vaňka, a do aktivní sestavy znovu nastoupí Martin „Dytora“ Handl.

Aktuální cíl týmu je zcela jasný - co možná nejrychleji se sehrát a připravit se na nadcházející domácí turnaj. Klíčové bude zvítězit a získat tak prestižní Tipsport Grand Slam ve výši 2 000 000,- Kč. Příští tuzemský turnaj bude pro DNE totiž poslední šancí k jeho získání.

Nová sestava se představí již 8. ledna v otevřeném boji o Major, avšak pro zcela nový tým, jako je nejnovější soupiska Dynama Eclot, je tohle možná příliš brzký cíl.

Sestava Dynamo Eclot pro rok 2024 vypadá následovně:

Vít „⁠nbqq⁠“ Pohlot
Martin „⁠Dytor⁠“ Handl
David „⁠forsyy⁠“ Bílý
Rasmus „⁠kreaz⁠“ Johansson
Raul „⁠Blytz⁠“ Gligor

Pavel „⁠replay⁠“ Vaněk (trenér)

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.