Zklamaný NEOFRAG se loučí, úspěch na Majoru slaví Apeks!

  • 10. 05. 2023 20:05
Zdroj titulní fotografie: Twitter @OGcsgo

Den 3 a začíná jít do tuhého. Domácí reprezentace se bohužel loučí s dalším zástupcem, avšak přichází i dobré zprávy!

Včera frozen, dnes NEOFRAG

Včera slovenský zástupce David "frozen" Čerňanský s týmem MOUZ, dneska se k němu bohužel přidává jediný český reprezentant, Adam "NEOFRAG" Zouhar.

Aktuálně 11. týmu světa dle světového žebříčku, OG, štěstí příliš nepřálo a od minulého Majoru v Riu, kde skončili v Challengers Stage po stavu 2:3 na děleném 17.-19. místě, bohužel žádná výrazná zlepšení.

Určitou roli v tom mohla sehrát absence srbského in-game leadera, Nemanji "nexa" Isakoviće, který v únoru ze soupisky odešel. Nicméně OG se po vítězství nad MOUZ a porážkách od ENCE, NIP a GamerLegion 1:2 loučí s Majorem na předposledním místě ve stavu 1:3.

STYKO směr Legend Stage

Na straně druhé přichází radost! Sestava kolem slovenského střelce Martina "STYKO" Styka, Apeks, po dnešním vítězství nad brazilským týmem PaiN utvrzuje po třetí rozhodující mapě Anubis své třetí vítězství ve švýcarském formátu, což znamená pouze jediné - postup do další části turnaje, Legend Stage.

Zajímavostí mohla být statistická úspěšnost obou týmů na mapě Anubis, která se blíží až k 80 procentům za poslední 3 měsíce s četností přesahující desítku odehraných map.

Postup tak přichází po brilantním zvládnutí americké soupisky Team Liquid, poraděním si s překvapením v podobě australských Grayhound, neúspěchu proti silné sestavě G2 a dnešním oslavném vítězství, tedy 3:1.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.