„Zk*rvená deb*lní hra,“ vypnul tvůrce stream poté, co mu chyba ve hře způsobila prohru

  • 10. 07. 2024 14:30
Zdroj titulní fotografie: Valve

Všichni jsme už zažili, že jsme kvůli otravnému bugu prohráli zápas nebo kolo. Freakazoid byl ale z bugu tak frustrovaný, že vzteky vyletěl ze svého pokoje.

Na streamu z 9. července se hráč týmu Mythic snažil udělat maximum pro otočení hry za CT stranu mapě Nuke, kde se ocitl ve scénáři dva na dva. V předtuše, že nepřátelé jsou na bombsite A, se pokusil skočit na Heaven zvenčí, ale zastavil ho nepříjemný bug, což vedlo k jeho výbuchu vzteku a následnému odchodu.

Zkxrvená debxlní hra,“ nadával Freakazoid, když se snažil dostat na Heaven na Nuke, ale bug mu ve skoku zabránil. V důsledku toho se vydal opačným směrem a na místo A s bombou vkročil přes Main. Naneštěstí pro Freakazoida ho nepřátelé už předvídali a rychle ho vyřídili, což hráče Mythicu donutilo bouchnout pěstí do stolu a opustit místnost.

Freakazoid loses potential comeback round due to CS2 jumping bug
byu/PREDDlT0R inGlobalOffensive

Naštěstí pro něj jeho spoluhráč sevřel kolo ve scénáři jeden proti dvěma a dal svému týmu další šanci na dokončení návratu. K tomu však nedošlo, CT následující kolo prohráli a Freakazoid ihned poté ukončil stream.

Každý titul pro více hráčů musí být do určité míry sužován chybami a vzhledem k tomu, že CS2 je sotva rok stará hra, není divu, že se potýká s podobnými problémy.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.